és
Tájékoztató adományozók számára

Egyesület az Inklúzióért

Hatályba lépés: 2020. december 22.

1. Az üzemeltető:

Az támogatásokat fogadó weboldal és az Inkluzív AdományShop üzemeltetője:

Egyesület az Inklúzióért
cím: 1136 Budapest,Balzac utca 21.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016543 Adószám: 18904693-1-41
Felelős személy: Török Flóra, az Egyesület elnöke
Emailcím: inkluzioert@gmail.com

2. Fogalmak

A jelen Adományozási Feltételek (a továbbiakban: AF) tartalmazza az Egyesület az Inklúzióért (székhelye: 1136 Budapest, Balzac utca 21. a továbbiakban: Egyesület) által üzemeltetett www.egysimaegyforditott.hu/tamogatas címen található weboldal (a továbbiakban: Weboldal) használatára vonatkozó feltételeket. A weboldalon történő adományozás célja, hogy a pénzbeli adományozók (a továbbiakban: Adományozó/Adományozók) adományaikkal biztosítsák az Egyesület folyamatos működését, valamint az alapszabályban leírtaknak megfelelő céljának megvalósítását.

3. Az adományozás fajtái és menete

Az Egyesületet többféleképpen lehet támogatni:

Bankkártyás fizetés/támogatás Barionnal: A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, aminek segítségével a Vevő Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro vagy Amex bankkártyával fizethet online áruházunkban, akár regisztráció nélkül is. Lehetősége van Barion egyenlegről is kiegyenlíteni a termék árát. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő email címet. Ha a felhasználónak nincs bankkártyája, fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben email cím és jelszó megadásával kezdeményezhető a fizetés. Részletek »

4. Az online kártyás adományozás lépései:

Amennyiben a bankkártyája segítségével, pénzbeli adománnyal támogatná az egyesületet, először a támogatás oldalon válassza ki a sötétkék, „pénzadománnyal” feliratú részt. Ezt követően válasszon a következő opciók közül és kattintson rá a megnevezésre vagy az azelőtt álló karikára:

Amint rákattintott a kiválasztott Egyszeri vagy Havi rendszeres támogatásra, kiválaszthatja az összeget, amellyel támogatni kívánja a szervezet céljait. Amennyiben egyik összeg sem szerepelt a tervei között, az „egyéni összeg” gomb kiválasztásával bármekkora pénzösszeget beírhat.

Ezután lejjebb olvasva a személyes adatok kitöltése következik. Nevét és emailcímét az adatkezelési tájékoztatónknak megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Amennyiben kipipált minden jelölőnégyzetet, hogy elolvasta az adatkezelési tájékoztatónkat és hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, valamint elfogadja az adományozás feltételeit (jelen dokumentumot), akkor kérjük, a fizetés elindításához kattintson a „Támogatlak titeket!” gombra!

Ezt követően be fog töltődni a Barion bankkártyás fizető oldala, ahol ki kell tölteni a kártyaszámot, a lejáratot, a CVC kódot (háromjegyű kód a kártya hátoldalán, az aláírás mellett). Amikor befejezte a fizetést, elképzelhető, hogy még a bankja arra kéri, hogy hagyja jóvá a bankkártya-tranzakciót (kétlépcsős azonosítás).

5. Adatvédelem

Az Egyesület adatvédelmi tájékoztatója a következő linken érhető el:
https://www.egysimaegyforditott.hu/adatvedelem

A bankkártya-adatokat kezelő Barion Payment Zrt. adatvédelmi tájékoztatója a következő linken érhető el:
https://www.barion.com/hu/adatvedelmi-tajekoztato/

6. Mire használja az Egyesület az adományokat?

Az Egyesület az adományokból biztosítja a folyamatos és tartós működését és a minden esetben az alapszabályával összhangban lévő, az inklúziót szem előtt tartó projektjeinek és általános céljainak megvalósítását.

7. Záró rendelkezések

Az AF-et az Egyesület jogosult módosítani. A módosítás előtti Adományokra, illetve azok felhasználására a módosítás nem vonatkozik. Az AF-et és a jövőbeli módosításait az Egyesület a Weboldalon teszi közzé.

Az Adományozó az adományozással bármilyen feltétel vagy korlátozás nélkül kifejezetten lemond az adománnyal kapcsolatos visszakövetelési jogáról.

Az AF-ben és a fentebbi hivatkozott adatkezelési tájékoztatókban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog rendelkezései az irányadóak.